✔️ Ibis Budapest City ***

✔️ Ibis Budapest City ***
✔️ Ibis Budapest City ***

Ibis City Hotel a VII kerületben Budapesten

1072 Budapest, Akácfa utca 1-3. 
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


HOTEL IBIS BUDAPEST CITY - Akciós Ibis City - korábbi neve: Ibis EMKE

A háromcsillagos Ibis Budapest City szálloda Budapest pesti oldalán akciós áron, a város szívében, a Blaha Lujza térnél található, a város üzleti és kulturális központjában.

A legfontosabb kulturális és turisztikai látnivalók könnyen elérhetők, így kiváló kiindulópont mind üzletemberek, mind turisták részére.

A Nemzeti Múzeum gyalogosan 15 perc alatt érhető el, az üzleti központ és a sétálóutca metróval, vagy busszal 2 megálló.

A Hotel Ibis Budapest City megközelíthetősége:

Tömegközlekedéssel: A Déli és Keleti pályaudvaroktól a 2-es metróvonalon (piros vonal), a Blaha Lujza téri megálló. A Nyugati pályaudvarról a 4, 6-os villamosokkal a Móricz Zsigmond körtér irányába négy megálló

Pályaudvarokról: A Déli és Keleti pályaudvarokról a 2-es metróvonalon (piros vonal), a Blaha Lujza téri megállóig.

A Nyugati pályaudvarról a 4, 6-os villamosokkal a Móricz Zsigmond körtér irányába négy megálló.

Ibis City autóval: Bécs felől: M1-es autópálya, majd az Erzsébet-hídon keresztül a centrum irányába a Blaha Lujza téren át a Keleti pályaudvar felé. Ott a pályaudvar előtt vissza kell kanyarodni az ellenkező irányba a Blaha Lujza tér felé, át a nagy kereszteződésen és ott az első utca jobbra (a Burger King mellett).

Hotel Ibis Budapest City szobái:

84 kényelmes, légkondicionált, hangszigetelt, zuhanyzós szobával várjuk Önöket, ahol színes televízió (műholdas csatornákkal), telefon, vezetéknélküli Internet-csatlakozás található.
A szálloda összes szobája nemdohányzó, minden szoba füstérzékelővel van felszerelve.
Két szoba a mozgássérültek számára lett kialakítva.

Vendéglátás a budapesti Ibis Budapest City hotelben:

Szállodánk reggelizőjében büféreggelit kínálunk vendégeinknek.

Reggeli hétköznap 6.30-tól 10.00 óráig, hétvégén 6.30-tól 11.00-ig. A korán vagy későn kelő vendégeinknek szűkített választékú reggelit tudunk biztosítani a hét minden napján 4:00-6:30-ig, illetve 10:00/11.00-12:00-ig, ennek ára 4 EUR/fő.

Ibis Budapest City szállodánk /korábbi nevén Ibis Budapest Emke/ Drink bárjában vendégeink napi 24 órán át kérhetnek szendvicseket, harapnivalókat, édességet, hideg és meleg italokat.

Reggeliző termünkben délután rendezhetők tanfolyamok, árubemutatók, sajtófogadások.

Az Ibis Budapest City szállodának saját garázsa a garancia a parkolási gondok megoldására.

A szálloda 100%-ig nem dohányzó, a dohányzás a szálloda teljes területén szigorúan tilos, beleértve a közösségi területeket, a teraszokat és a szobákat is.

A management kezelésében lévő további Ibis szállodák Budapesten:

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Budapest hotel Ibis City /Emke/ - City Hotel Budapest - breakfastCity Hotel - Ibis City Budapest, Szoba az Ibis City szállodábanIbis Hotel Budapesten a centrumban - Ibis Hotel CityIbis Budapest City - Ibis City Budapest - előtérAkciós Ibis Hotel City Budapest centrumában, a Rákóczi út és a Nagykörút kereszteződésébenHotel Ibis City /régi Hotel Emke/ akciós hotelszoba foglalása Budapest centrumábanHotel Ibis City budapesti belvárosi szálloda reggelizőjeHotel Ibis City a centrumban, svédasztalos reggelivel várja vendégeitIbis Hotel City kétágyas szabad szobája online megrendeléssel BudapestenAkciós szálloda Budapest centrumában, Ibis Budapest CityIbis City Hotel Budapest centrumában, a Blaha Lujza térnél akciós áronIbis Budapest City kávézója Budapest centrumában az Akácfa utcában

Hotel:
✔️ Ibis Budapest City ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.