✔️ Park Hotel Minaret Eger ***

✔️ Park Hotel Minaret Eger ***
✔️ Park Hotel Minaret Eger ***

✔️ Park Hotel Minaret Eger

3300 Eger, Knézich K. utca 2.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Park Hotel Minaret Eger

A Park Hotel Minaret Egerben található, a török időkben épült Minaret lábánál. A szálloda a város központjában épült, kb. 50 m-re található a Dobó tértől, így minden kulturális és szórakozási lehetőség könnyen elérhető. Amikor Egerbe érkezik a Minaret torony mutatja az irányt a Park Hotel Minarethez.

A Park Hotel Minaret 40 szobával rendelkezik, melyek mindegyike TV-vel, zuhanyzóval, WC-vel, telefonnal és hűtővel felszerelt.

Parkolási lehetőség a szálloda előtt van ill. a szállodától 15 m-re őrzött parkolóhely található.

Mérsékelt árainkkal szeretnénk lehetőséget biztosítani a belváros szívében kikapcsolódásra vágyó fiatalabb és idősebb korosztálynak egyaránt.

Nyáron kerthelyiség várja kedves vendégeinket. A Park Hotel Minaret kerthelyiségében megfelelő létszám esetén grill partit rendezünk grillen sült hús- és zöldségételekkel.

A Park Hotel Minaret konferenciaterme 2004. nyarán nyílt. 60 négyzetméter alapterületével - 35 fő részére - szervesen kapcsolódik az étteremhez és a szállodához. A korszerű technika mellett az udvarias személyzet is garancia a rendezvények sikeres lebonyolítására. Konferenciák, továbbképzések, tanfolyamok, meetingek, trainingek, üzleti megbeszélések, sajtótájékoztatók megrendezésére alkalmas.

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

3 csillagos szálloda Egerben - Park Hotel Minaret EgerSzálloda a városközpontban Egerben - Park Hotel Minaret EgerMinaret szálló Egerben - akciós két ágyas szoba EgerbenKiadó szoba a Park Hotel Minaretben Egerben - olcsó szállodák EgerbenEgri szállás akciós áron a Fő téren a Minaret közelében - Park Hotel Minaret EgerAkciós szállás Egerben a centrumban - Park Hotel Minaret EgerPark Hotel Minaret Egerben a centrumban akciós csomagáronAkciós egri szállodák közül a Park Hotel Minaret Eger belvárosában olcsó árakon

Hotel:
✔️ Park Hotel Minaret Eger ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.