.

Hotel Novotel Centrum**** Budapest - AKCIÓS Novotel Centrum Budapest ****

Budapest

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Reservation Tel/Fax: 00-36-1-2279614

Közvetlen szobafoglalás »

Hotel Novotel Budapest Centrum **** Novotel Centrum Budapest

A restaurált és felújított régi épület, - az egykori Palace Hotel -, új szárnyépületek harmonikus együttesével bővülve 2002 augusztusától Novotel Budapest Centrum szállodaként kívánja a modern üzleti és turisztikai utazók igényeit és kényelmét szolgálni.

A műemlékvédelmi igényességgel felújított szecessziós Novotel szálloda épület, a vele illeszkedő új épületszárnyakkal, a belváros szívében, a Nagy körút és a Rákóczi út kereszteződésének közvetlen közelében, a Blaha Lujza tértől nem messze található.

A négycsillagos Novotel Budapest Centrum szállodából - jó közlekedési adottságai miatt - a város valamennyi jelentősebb kereskedelmi, kormányzati és kulturális intézménye könnyedén elérhető. A város divatos bevásárló és szórakozó negyedei, turisztikai látványosságai egyenes útvonalon, néhány perces autózással megközelíthetők.

A Novotel Centrum szálloda 6 emeleten 227 szobával várja a vendégeket akciós áron. A Novotel Centrum szálloda összes szobája egyénileg szabályozható légkondicionálással felszerelt. A legújabb Novotel bútorozási rendszer, tágas szobai légtér, elkülönített fürdőszoba és WC az új szárnyban, valamint virágos erkélyű szobák a régi szárnyban biztosítják a vendégek kényelmét.

A Novotel Centrum Hotel a nemdohányzó vendégek részére külön emeletek alakitott ki.

Családok részére összekötött szobapárosokat, mozgásukban korlátozott vendégek részére egyedi szobákat kínál a Novotel Centrum szálloda.

Mindegyik szoba rendelkezik a Novotel Centrumban tágas lerakó-felületekkel, modem csatlakozással, mágneskártyás ajtózárral, füstérzékelővel és automatikus oltóberendezéssel.

A Hotel Novotel Centrum régi épületi pinceszintjén található a kikapcsolódni vágyók részére az élményfürdő; a szauna, a masszázs, a szolárium, a kondicionáló terem és a pihenő.

A Novotel Centrum szálloda önálló rendezvényemelettel rendelkezik, közvetlen Rákóczi úti illetve fedett parkolóházi (220 férőhely) megközelítéssel.

A Novotel Centrum 7 terme ideális cég és partnertalálkozók, konferenciák, termékbemutatók, aukciók, sajtótájékoztatók, tréningek, gyűlések lebonyolítására akár 650 fő részére is.


A management kezelésében lévő további budapesti szállodák:

Hotel Novotel Centrum Budapest **** Elegáns Novotel szálloda Budapest centrumában, Novotel Centrum Budapest.

Novotel Budapest City **** Hotel Novotel City Budapest, a Kongresszusi Központ közelében a BAh csomópontnál közel az Erzsébet hídhoz és a Gellért hegyhez.

Novotel Budapest Danube **** Hotel Novotel Danube Budán a Lánchíd és a Margithíd között, panorámás kilátással a Dunára és a Parlamentre.

Sofitel Budapest Chain Bridge ***** - Hotel Sofitel Budapest Lánchíd - 5 csillagos luxus szálloda a belvárosban

További Novotel szállodák vidéken a management kezelésében:

Novotel Szeged **** Novotel szálloda a Tisza partján Szegeden

Novotel Székesfehérvár **** Novotel szálloda Székesfehérváron

Hotel Novotel Budapest Centrum konferenciaterme Budapesten a Rákoczi úton

« Vissza: Hotel leírása

Szobaárak

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek. Foglalását a szálloda menedzsmentje által irányított aktuális napi legolcsobb árak szerint igazoljuk vissza.

Időszak k.Időszak v.   Kétágyas szoba Egyágyas szoba
8. Jan 2018 31. Mar 2018 65 EUR 65 EUR

Bankkártyás részleges vagy teljes előrefizetés esetén az alábbi árak érvényesek:
Teljes előrefizetéses kedvezmény 0 nappal előre foglalás esetén érvényes.
Időszak k.Időszak v.   Kétágyas szoba Egyágyas szoba
    Előre- fizetéses ár Előre- fizetéses ár
8. Jan 2018 31. Mar 2018 59 EUR 59 EUR

A szobaárak tartalmazzák a szállást, de nem tartalmazzák a reggelit és az adókat.
ÁFA: szobaár 18%-a
IFA: szobaár 4%-a
Pótágy: 45 EUR/éj.
Reggeli: 14 EUR/fő.
Garázs: 5280 HUF/nap.
Két, a szülőkkel egy szobában tartózkodó 16 év alatti gyermek részére a szállás és reggeli ingyenes.

Elfogadott bankkártyák: VISA, EC/MC, Amex, Cirrus-Maestro.

A Novotel Budapest Centrum szállodában ingyenes vezeték nélküli Internet elérhetőséget biztosítunk a szálloda közösségi tereiben és szobáiban egyaránt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 14:00 óra utáni érkezés esetén csak a bankkártyával (típus, szám, lejárat) garantált foglalásokat tartja a szálloda A garantált szobafoglalás az érkezés napján 14:00 óráig kötbérmentesen lemondható. Az érkezés napján 14:00 óra után lemondott foglalásnál, illetve a vendég meg nem érkezése esetén egy éjszakai, reggeli nélküli szállásköltséget számít fel a szálloda.

Közvetlen szobafoglalás

Rendeljen azonnali online visszaigazolással.

Booking.com