✔️ Hotel Novotel Székesfehérvár ****

✔️ Hotel Novotel Székesfehérvár ****
✔️ Hotel Novotel Székesfehérvár ****

Novotel Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Ady Endre út 19-21. 
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Hotel Novotel Székesfehérvár**** Akciós Novotel Székesfehérváron

A Hotel Novotel Székesfehérvár szálloda a történelmi belváros szélén Székesfehérváron található, 300 m-re a barokk főutcától, ahol a város főbb nevezetességei, múzeumai rövid sétával elérhetők. Közvetlenül a Hotel Novotel Székesfehérvár mellett van a városi uszoda és strandfürdő, valamint az Alba Plaza bevásárlóközpont.

A Novotel Székesfehérvár 80 km-re található a Ferihegyi repülőtértől, megközelítés az M7-es autópályán lehetséges. A szálloda a székesfehérvári vasútállomástól 2 km-re található. Autóval érkezőknek az M7-es autópályán, valamint Veszprém felől a 8-as főközlekedési úton keresztül haladva, a Székesfehérvár-Centrum leágazásnál kell letérni.

A négycsillagos Novotel Székesfehérvár nemcsak az üzletembereknek, hanem a turistáknak is kiváló lehetőséget biztosít a munkához, illetve a kikapcsolódáshoz.

A székesfehérvári Novotel hotel 96 légkondicionált szobát kínál. Az összes szoba rendelkezik szeparált fürdőszobával és toalettel, színes TV-vel, nemzetközi és fizetős csatornákkal, telefonnal, minibárral, mágneskártyás ajtózárral és külön telefonvonallal számítógép csatlakoztatásához. Ezenfelül rendelkezésre állnak egybenyíló szobák és lakosztályok is. 32 szoba nemdohányzók részére és 2 speciális szoba mozgássérült vendégek számára lett kialakítva.

A Novotel szálloda Cote Jardin étterme nemzetközi és magyaros ételkínálattal, salátabárral, míg a Lobby bár koktélokkal, frissítő italokkal, süteménnyel, szendvicsekkel és gyümölcssalátával várja vendégeinket. Az étteremhez és a bárhoz a szálloda zárt kertjére nyíló terasz kapcsolódik.

A székesfehérvári Novotel hotelben változatos ételválasztékot kínálunk a reggelitől, a délutáni kávészüneteken, vacsorákon, állófogadásokon át a könnyed hangvételű vacsorákig. Szívesen elégítünk ki speciális étkezési igényeket ételeink, illetve menüink összeállításánál a legkülönbözőbb alkalmakra.

A Novotel Székesfehérvári szállodában jól felszerelt fitness terem, szauna és gőzkabin várja a sportolásra és kikapcsolódásra vágyó vendégeinket. A szállodától 200 m-re található árnyékos Rózsa liget és a Vidámparki tó sétánya kínál egy kellemes kocogáshoz ideális környezetet.

Szemináriumi termeink a székesfehérvári Novotel hotelben: Állandó alaptechnikai felszereltséggel, mobil falakkal ideális helyszínt biztosítanak különböző létszámú tanács-kozásoknak, üzleti összejöveteleknek. 5 légkondicionált terem, melyből 3 összenyitható; a termek teljes befogadó-képessége 200 fő

'Székesfehérvár a Királyok városa', történelmi és kulturális látnivalókban rendkívül gazdag. A város közvetlen környezetében ideális kiránduló célpontokat kínál: a római kori Tác-Gorsium, a Pákozdi Történelmi Emlékhely, az ingókövek, a Balaton és a Velencei-tó.

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Hotel Novotel Székesfehérvár 4* akciós székesfehérvári szállodaHotel Novotel Székesfehérvár - Akciós Szállás SzékesfehérváronRomantikus és elegáns szálloda a Novotel Hotel SzékesfehérváronHotel Novotel Székesfehérvár 4* akciós székesfehérvári NovotelNovotel Székesfehérvár 4* - Akciós Hotel Székesfehérvár centrumábanHotel Novotel Székesfehérvár 4* fitness terme SzékesfehérváronRendezvényterem és tárgyalóterem bérlés SzékesfehérváronNovotel Székesfehérvár 4* internet kávézója szép környezetbenNovotel Székesfehérvár 4* elegáns étterme SzékesfehérváronHotel Novotel Székesfehérvár 4* - Akciós Novotel SzékesfehérváronKonferenciaterem és rendezvényterem Székesfehérvár centrumábanHotel Novotel Székesfehérvár 4* terasz Székesfehérváron a Novotelben

Hotel:
✔️ Hotel Novotel Székesfehérvár ****


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.